Ruime verzorgde woning met grote garage te Stene

Deze karaktervolle ruime  half open bebouwing werd   gebouwd in 1981 in een rustige straat . De woning ligt dichtbij het centrum van Oostende, de op- en afrit van de E 40 , en in de onmiddellijke omgeving van het station en het openbaar vervoer . 

De woning wordt afgesloten van de straat met een elektrisch hekken. 

De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 140 m² + zolder + garage 50 m² . 

De zitruimte paalt aan het terras en de tuin   ( 367 m²) en heeft een zuid-west oriëntatie , ideaal voor wie graag nog een zonnestraaltje meepikt na de werkuren ! 

Indeling : inkom met gastentoilet en marmeren trap ( deze is NIET beschadigd door de traplift ! ), woonruimte in L vorm met open haard , ingerichte keuken met eethoek , zeer ruime droge kelder .

Op de verdieping zijn drie slaapkamers ( 15, 11 en 9.5 m² ) en  een kantoor ruimte van 3 x 2.3 m 

De badkamer is voorzien van een massagebad en massage sproeiers in de douche , ( alles werkt nog goed ) , wameubel met spiegel en toilet . 

Toegang tot de zolder met uitschuiftrap . Wanneer een vaste plaats kan geplaatst worden, kan deze zolder zeker gebruikt worden als hobbyruimte of extra slaapkamer . 

De garage is 4 m breed en 13 m diep. De garage kan mits het verkrijgen van de vergunningen ( indien nodig ) ingericht worden om een vrij beroep in uit te oefenen, vb nagelstudio, pedicure , schoonheidssalon .... of ingericht worden als kangoeroe woning ! 

De woning is voorzien van CV, de condenserende ketel werd pas vernieuwd . 

De woning  beschikt ook over een ruime bruikbare kelder . 

Er is een regenput voorzien van 10.000 L waar alles op kan aangesloten worden. 

Wg, Gdv , Vkr, Gvv